Tercer lloc per equips en Sagunt

El passat diumenge 11 de gener es va celebrar la 26ª edició de la Mitja Marató a Sagunt amb un nou èxit de partcipació, tot i la nova prova de 10km en ruta que es celebraba en València el mateix dia. La prova la va guanyar amb solvència Andrés Micó amb un temps de 1:10:50, per davant de David Felip i de Manuel Herrero, segon i tercer respectivament.

El nostre club, un any més va quedar en tercera posició en la general per equips per darrere de l´atletisme Villareal i de La Vall de Uxó, lo qual no està gens malament tenint en compte l´alt nivell de la prova. De tota manera, no es poden considerar satisfactoris donat que ningú va aconseguir rebaixar la marca de la Mitja de La Vall de Segó, excepte Víctor que ho va fer en uns 44 segons.


Els resultats dels nostres atletes varen ser els següents:

 

1- Francesc Cayo 1:17:59

2- Jesus Gollart 1:18:25

3- Gabriel Hernández 1:19:34

4- Victor Villar 1:21:11

5- Jose Vte. Sáez 1:21:29

6- Toni Martí 1:22:51

7- Daniel Alabadí 1:24:49

Un altre aspecte a resaltar va ser la escasa participació del nostre club, amb moltes baixes de ultima hora.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *