Primer lloc per equips en Segorb

El passat diumenge 29 de març es va celebrar la 15ª edició de la Mitja Marató de Segorb amb un èxit doble per al nostre Club. D´una banda Víctor Villar va quedar en un meritori tercer lloc en la categoria de veterans A, i d´altra banda, es va conseguir un nou triomf en la categoria per equips revalidant el títol aconsseguit l´any passat. Els amics de La Vall d´Uxó aquesta vegada no han pogut amb nosaltres, encara que hi ha que dir que venien amb una representació escasa ja que molts anàren a altres curses que es celebraven el mateix dia.

 

Va eixir un dia ennuvolat i un poc fred, però perfecte per a còrrer. La carrera la va guanyar Javier Medall, seguit de Manuel Herrero i David Felip, uns clàssics als pòdiums de les carreres del terreno. Un total de 186 atletes aconseguiren acabar la carrera en un circuit que variava respecte l´any passat: semblava no tant dur, i algo curt en alguns segments. La bolsa del corredor ben sortideta, i les dutxes al costat de la meta. Com té que ser. Els bocadillos de l´esmorzar també estaben bons i el Bar estava al costat de l´entrega de trofeus. Un lujo senyors.

Podeu vore la classificació fent clic al següent enllaç: http://www.clubsaltamontes.com/ 

Ací teniu la classificació de l´equip…

1- Francesc Cayo 1:18:40

2- Víctor Villar 1:18:47

3- Jesus Gollart 1:22:17

4- Toni Martí 1:24:11

5- Josep Queralt 1:25:57

6- Pepe Gil 1:25:58

7- Angel Catalan 1:32:29

8- Enrique Gómez 1:44:0

9- Juan B. Gómez (tato) 1:44:47

També podeu vore algunes de les fotos de record:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *