Marató de Valencia: objectiu complit

La 29ª edició del Marató de València ja és història. No serà recordada precisament per l´alt nivell dels atletes que disputaben les primeres posicions, ni per les tarifes econòmiques ni per la facilitat per a poder donar-te una dutxa després de còrrer. Però, aquesta última edició sí que serà recordada al nostre club perque, en linies generals, ha sigut molt satisfactòria  situant a 5 dels nostres 6 atletes per davall de les 3 hores. Si fem una lectura ja més individualitzada atleta per atleta segur que discreparem un poc, però jo crec que tots tenen motius per estar contents. El que es mereix un homenetge és el gran Toni Gorris, que acabà en 2º posició de la seua categoria (Veterà E). A més a més ho va fer de la forma que millor domina: mantenint el mateix ritme durant tota la proba. Un autèntic rellotge de precissió suïs.  Estes són les marques de l´equip:

Francesc: 2:48:38

Víctor: 2:51:52

Jesus: 2:55:28

Sáez: 2:56:25

Toni Gorris: 2:58:55 (2º veterà E)

Daniel: 3:03:59 

 

Si veieu la classificació per equips voreu que no apareixem. És per no tenir fitxa federativa. De tota manera, comptant el temps dels 3 primers tenim un  temps acumulat de 8:35:58, lo que ens situaria en 8ª posició per davant d´equips com Correcaminos, Blue Line, o Càrnicas Serrano (encara que també falta saber si estos equips també tenien corredors no federats).

També tenim que recordar que Francesc Cayo si hagués participat en la camiseta de La Universitat (tal i com ho va fer l´any passat) enguany haguera quedat tercer del campionat universitari.

En fi… vos anime a anar posant comentaris durant els pròxims dies per enriquir aquest article. En propers dies penjarem les fotos i també algun vídeo. De moment podeu vore les fotos de Superdeporte punxant en la foto.

Ara toca descansar… fins el diumenge. La vida continua.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *