Gran Fondo de Puçol

El passat dissabte 4 d´abril es vàrem desplaçar a Puçol una representació del nostre club per a disputar el ja clàssic Gran Fondo de 15 km. Aquesta prova entra dins del circuit de la Diputació, motiu pel qual la participació superaba el miler de corredors. Va eixir un bon dia, amb una lleugera brisa de cara que no tenia que ser cap excusa per a ningú. Allí anàrem Francesc, Pepe, Tato, Enrique, Victor, Benbàrek, Queralt i jo mateix. El resultat ja vos l´imagineu. Una altra volta Francesc arribà el primer del club amb solvència, seguit de Víctor, Queralt, Benbàrek, Pepe, jo, Enrique i Tato. No conec si acabàren contents o frustrats amb la seua marca perque me´n vaig tindre que anar pitant. Per tant, si volen dir algo, que ho diguen als comentaris.

Ací mateix podeu fer un clic sobre aquest enllaç i anireu directes a la classificació:

http://www.noupindaro.com/files/1385.pdf

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *