El C.A. La Vall de Segó molest amb Canet

El C.A. La Vall de Segó a través d´un escrit ha expressat a l´Ajuntament de Canet el seu malestar i decepció amb la data fixada per a la 6ª edició de la Volta a peu a Canet. Per segona vegada la data de celebració de la volta a Canet tindrà lloc el mateix dia que la de Quartell, que enguany serà el dissabte 11 de juliol. Resulta inacceptable que la Organització de la Volta a Peu a Canet no tinga en consideració una de les carreres amb més tradició de la província com és la de Quartell, obviant unes regles ètiques no escrites que hi ha entre Clubs.

Des de Canet encara no s´han pronunciat, però nosaltres pensem que s´haguera pogut evitar, màxime estiguent avisats després del que va passar en el 2005. La data de Quartell és la mateixa des de fa 29 anys. En Canet, en estos 6 anys encara no han definit una data fixa. Amb independència del perjudici que puga representar per al poble de Quartell  la coincidència de les dues carreres, pensem que es tracta d´una falta de respete i per tal motiu hem redactat un escrit de protesta que podeu llegir sencer fent clic al següent enllaç.

Carta a l´Ajuntament de Canet.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *