De Quart i de Penyagolosa

Com ja sabeu el passat 3 de maig estiguèrem en Quart donant forma a eixe projecte començat pe l´ amic Queralt amb el suport de la Regiduria d´esports de Quart, i que sense dubte es convertirà a curt termini en una marxa de muntanya de referència en la província; tant per la bellessa (i duressa) del circuit, com per la admirable organització. El que es preveia com un entrenament tranquilet de muntanya per als membres del nostre equip va desembocar, tal i com jo me imaginaba, en la típica “pelea de gallos” amb un Francesc i un Pepe que sortiren escopetats, però que acabaren sofrint la pendent del terreno i veient el cul de Sàez i de Saul marcant distància en les acaballes de la marxa. Més enrere anàvem l´infatigable Toni Gorris i un servidor, més pendents de no entropesar que del crono final. Menos mal que al final puguèrem reunir-se al Kepis per a esmorzar i contar-se les aventures particulars.

Qui no va tindre descans va ser el nostre amic Eladio, que després d´acabar en les primeres posicions, se´n va tornar a Sagunt correguent, i per la muntanya. Tot un maxote. A ell, a Sàez i a Saul i segurament a algú més, els esperaba 7 dies després la marato i mitja de Penyagolosa. 65 km sense desperdici. Explicar lo que té que ser acabar eixa distància sols ho pot fer qui l´ha acabat. De moment, vos deixe els resultas de Sáez i Saul i la imatge per a la història d´un Sàez entrant a meta.

Saul Cuadrado 6h:35: 13 (20º de la general)

Jose Vte Sáez  6h:47:59  (34º de la general)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *