2ªCursa-Marxa Solidaria per Muntanya

Ja tenim data per a la segona Cursa-Marxa Solidària per Muntanya de Quart de Les Valls: serà el proper 3 de maig, i tindrà l´eixida en la plaça de l´Ajuntament de Quart a les 8 del matí. Mitja hora abans es repartiran els pitrals. Cal insistir en que es tracta de una marxa no competitiva i solidària, motiu pel qual cada participant durà una bossa amb material escolar que es destinarà a un col.legi marginal de València.

Fent un clic en les següents images podeu descarregar el cartell de la prova, on trobareu informació sobre el reglament i la inscripció, la ruta i el perfil.

 

A mes a mes, gràcies al nostre company César Català, si feu un clic al següent enllaç:

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=361176

entrareu en una pàgina on podeu descarregar el circuit per a visualitzar-lo i fer un recorregut virtual en Google Earth. Sols teniu que fer un clic a la pestanya “ver en google earth” i tenir obert el Google Earth.

 

 

Recordem que la marxa està organitzada per la Regiduria d´Esports de l´Ajuntament de Quart i col.labora el Club Atletisme La Vall de Segó entre altres.  També volem recordar que el traçat es podrà fer tant caminat  com corrent. La primera edició ja va ser un èxit, i aquest any s´espera consolidar la marxa dins el calendari habitual de marxes i carreres per muntanya. Des d´ací animen als membres del Club ja siga a correr-la o bé col.laborar en l´organització de la mateixa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *